Pechhulpverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze pechhulpverzekering?

icon_wat-is-een

Wat is een pechhulpverzekering?

Deze verzekering biedt hulp bij pech onderweg met je auto, motor of aanhanger.

Extra informatie

Onze Pechhulp is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.
icon_waar-verzekerd-wereld

Waar verzekerd?

Je kunt kiezen voor pechhulp in Nederland of in Europa.
icon_wat-is-verzekerd

Wat is verzekerd?

We vergoeden noodreparaties, slepen en vervangend vervoer naar de garage. Bij pech in het buitenland vergoeden we het toesturen van onderdelen en vervoer terug naar Nederland. Een ongeval of een gewone reparatie valt niet onder pechhulp.
icon_wanneer-niet

Wanneer keren wij niet uit?

Bij schade door opzet. Of bij rijden zonder geldig rijbewijs of geldige APK. Of door misbruik van alcohol of drugs. En bij schade tijdens verhuur.
icon_let-op

Let op

Bel bij pech altijd meteen de Alarmcentrale. De kosten voor onderdelen die worden vervangen, komen voor eigen rekening.
icon_speciaal

Extra: eigen alarmcentrale

We hebben eigen alarmcentrales in 34 landen, met een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken we in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto's.

Extra informatie

De module ‘Vervangende Motor’ geeft je de unieke mogelijkheid om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De verzekering begint op de ingangsdatum die op de polis staat. Verandert er iets in je situatie? Meld dat dan aan ons. Na het eerste jaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van een maand.