Centraal Beheer Autoverzekering All Risk Wat is wel en niet gedekt door deze autoverzekering allrisk?

icon_wat-is-een

Wat is een autoverzekering allrisk?

Deze verzekering vergoedt schade veroorzaakt door uw auto. Schade aan uw eigen auto wordt met de All Risk dekking in vrijwel alle gevallen vergoed.
icon_aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid (WA)

U bent verzekerd voor schade die u met uw auto veroorzaakt aan anderen of andermans auto of spullen. Deze Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht.
icon_hulp-auto

Hulpverlening na een ongeval

Het vervoer van een beschadigde auto en het vervoer van bestuurder en passagiers is verzekerd.
icon_total-loss-diefstal

Diefstal of total loss

Bij diefstal en total loss van de auto krijgt u de aanschafwaarde in plaats van de dagwaarde als de schade binnen 3 jaar na aanschaf ontstaat. Deze regel geldt voor auto’s met een aanschafwaarde tot €50.000,-.
icon_reparatie

Keuze: reparatie

U kiest bij afsluiten van de verzekering of u bij schade gebruik wil maken van het schadeherstelnetwerk van Centraal Beheer of dat u bij schade zelf een herstelbedrijf kiest.

Extra informatie

De voordelen van het schadeherstelnetwerk van Centraal Beheer: Lagere premie, 4 jaar garantie op reparaties, vervangend vervoer en wij betalen de rekening direct
icon_schade-natuur

Schade door brand en natuur

Schade door bijvoorbeeld brand, hagel, bliksem, overstroming of aanrijding met een dier is verzekerd.
icon_schade-ruit

Ruitschade

Ruitschade vergoeden wij alleen als de reparatie of vervanging is uitgevoerd door een BOVAG/ FOCWA aangesloten herstelbedrijf.
icon_diefstal-inbraak

Inbraak

Schade door (een poging tot) inbraak is verzekerd.

Extra informatie

Spullen die in uw auto liggen zijn verzekerd tot €250,-.
icon_autoschade

Schade aan eigen auto

Alle schade aan uw eigen auto is verzekerd. Ook als het uw eigen schuld is.
icon_reispech

Keuze: pechhulp

U kiest zelf of u Pechhulp Nederland eventueel met Hulpverlening Buitenland meeverzekert.
icon_wanneer-niet

Wanneer keren wij niet uit?

Onder andere bij schade door opzet of bij rijden zonder rijbewijs. Of door misbruik van alcohol of drugs. En bij schade tijdens verhuur of vervoer tegen betaling.

Extra informatie

In sommige gevallen zijn wij wettelijk wel verplicht om de schade van de tegenpartij te vergoeden. Deze schade verhalen wij dan later op u.
icon_let-op

Let op

U kiest zelf of u nog aanvullend verzekerd wilt zijn voor Rechtsbijstand verkeer, een Schadeverzekering Inzittenden of een Ongevallen Inzittendenverzekering.
icon_speciaal

Extra keuze: No Claim Beschermer

Met de No Claim Beschermer behoudt u uw no-claimkorting als u 1 schade per jaar meldt. Wij betalen dan uw schade. Uw no-claimkorting en uw premie veranderen niet. Uw aantal schadevrije jaren verandert wel.
icon_eigen-risico

Keuze: eigen risico

U kiest bij afsluiten van de verzekering of u bij schade géén eigen risico heeft, een eigen risico van €150,- of een eigen risico van €300,-.

Extra informatie

Hoe hoger het eigen risico, hoe meer korting op de premie.
icon_premiekorting

Beloning bij geen schade

Voor elk jaar dat u geen schade claimt, kunt u premiekorting krijgen (tot een maximum). Als u schade claimt, dan kan de korting (deels) vervallen. Of u betaalt een toeslag.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De verzekering begint op de datum die op de polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Meld dat dan aan de verzekeraar. U kunt uw verzekering dagelijks opzeggen.