Delta Lloyd Aanhangwagenverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze aanhangerverzekering?

icon_wat-is-een

Wat is een aanhangerverzekering?

Deze verzekering vergoedt schade aan uw aanhanger. Zoals een aanhangwagen, boottrailer, paardentrailer of bagagewagen.
icon_diefstal-aanhanger

Diefstal of total loss

Bij een nieuwe aanhanger krijgt u de nieuwwaarde als de schade binnen 2 jaar is ontstaan en bij de maatschappij is gemeld. Bij een tweedehands aanhanger krijgt u de dagwaarde. Diefstal is verzekerd als de aanhanger is beveiligd door een SCM-goedgekeurd disselslot en/of wielklem.

Extra informatie

De nieuwwaarde is de laatst geldende cataloguswaarde of de waarde van een nieuwe, vergelijkbare aanhanger. De dagwaarde is de waarde op het moment dat de schade ontstond.
icon_reparatie

Reparatie

U kiest zelf wie de schade repareert. U hebt recht op transport van de (teruggevonden) aanhangwagen naar het dichtstbijzijnde reparatiebedrijf. De maatschappij vergoedt ook de noodzakelijke bergings- en stallingskosten.
icon_wanneer-niet

Wanneer keren wij niet uit?

Bij schade door opzet of bij rijden zonder geldig rijbewijs. Of door misbruik van alcohol of drugs. En bij schade tijdens verhuur.
icon_eigen-risico

Eigen risico

Het eigen risico is € 90,- per gebeurtenis.
icon_let-op

Let op

Schade aan, of diefstal van, spullen in de aanhanger is niet verzekerd.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De verzekering begint op de ingangsdatum die op de polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Meld dat dan aan ons. Na het eerste jaar kunt u de verzekering dagelijks opzeggen met een maand opzegtermijn.