Delta Lloyd Autoverzekering Basis of Plus met Beperkt casco Wat is wel en niet gedekt door deze autoverzekering WA+beperkt casco?

icon_wat-is-een

Wat is een autoverzekering WA+beperkt casco?

Deze verzekering vergoedt schade die u met uw auto aan anderen veroorzaakt. Daarnaast wordt schade aan uw eigen auto door specifieke oorzaken vergoedt.

Extra informatie

U kunt kiezen uit de varianten Basis en Plus.
icon_aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid (WA)

Wettelijke Aansprakelijkheid verzekert schade aan zaken van een ander en aan personen (letselschade).

Extra informatie

Voorbeeld: u veroorzaakt schade met uw auto aan andere weggebruikers, zoals auto's, fietsen en personen. Of schade aan vangrails, wegen en huizen.
icon_hulp-auto

Hulpverlening na een ongeval

Kunt u na een een verkeersongeval niet verder rijden? Dan hebt u recht op hulpverlening in binnen- en buitenland. Hiervoor neemt u contact op met de Delta Lloyd Helpdesk. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Extra informatie

Voorbeelden van hulpverlening na een ongeval: slepen en bergen van uw auto, repatriëring (vervoer naar huis), noodreparaties langs de weg, opsturen van onderdelen en vergoeding van extra verblijfskosten in het buitenland.
icon_total-loss-diefstal

Diefstal of total loss

U bent verzekerd voor diefstal van uw auto of als deze total loss is door een gebeurtenis die onder de Beperkt casco-dekking valt. Onder voorwaarden hebt u recht op de nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling.
icon_reparatie

Reparatie

Bij alle schade hebt u de vrije keuze wie de reparatie uitvoert. Kiest u voor de Delta Lloyd Select Autoschade Service? Dan profiteert u van een aantal voordelen.

Extra informatie

Voordelen Delta Lloyd Select Autoschade Service: gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie en wij betalen de rekening direct aan de schadehersteller.
icon_schade-natuur

Schade door brand en natuur

U bent verzekerd voor brand-, storm- en natuurschade. Dit is onder andere schade door hagel, bliksem, overstroming of aanrijding met een dier.

Extra informatie

Bij schadeherstel via onze Select Schade Service profiteert u van een aantal voordelen.
icon_schade-ruit

Ruitschade

U bent verzekerd voor schade aan uw autoruiten door breken of barsten.

Extra informatie

Bij schadeherstel via onze Select Ruitschade Service profiteert u van een aantal voordelen.
icon_diefstal-inbraak

Inbraak

U bent verzekerd voor schade door (een poging tot) diefstal van uw auto en diefstal uit de auto (inbraak). Ook joyriding is verzekerd.

Extra informatie

Bij schadeherstel via onze Select Schade Service profiteert u van een aantal voordelen.
icon_reispech

Keuze: pechhulp

Pech onderweg? Met de module Pechhulp Nederland verzekert u zich van hulp als u niet verder kunt rijden met uw auto.

Extra informatie

U neemt bij pech altijd contact op met de Delta Lloyd Helpdesk. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar.
icon_autoschade

Andere schade aan eigen auto

Niet verzekerd.
icon_wanneer-niet

Wanneer keren wij niet uit?

Bij schade door opzet of bij rijden zonder rijbewijs. Of door misbruik van alcohol of drugs. En bij schade tijdens verhuur of vervoer tegen betaling.
icon_let-op

Let op

Wilt u dat ook de schade aan uw auto wordt vergoed die u zelf veroorzaakt, als de auto wordt aangereden, in het water terechtkomt of wordt beschadigd door vandalisme? Kies dan voor onze Volledig casco-verzekering.
icon_speciaal

Extra keuze: aanvullende verzekeringen

U kunt bij uw Beperkt cascoverzekering de volgende aanvullende modules afsluiten: Schade inzittenden, Ongevallen inzittenden, Verkeersrechtsbijstand en Pechhulp Nederland.
icon_eigen-risico

Eigen risico

U hebt alleen een eigen risico bij schade aan uw eigen auto. Op uw polis staat hoe hoog dat is.

Extra informatie

U kunt zelf de hoogte van uw eigen risico kiezen. De mogelijkheden van de Delta Lloyd Autoverzekering Basis en Plus zijn: geen eigen risico, € 150,-, € 300,- € 500,-, € 750,- of € 1000,-. Bij schadeherstel via onze Select Schade Service profiteert u van een aantal voordelen.
icon_premiekorting

Beloning bij geen schade

Voor elk jaar dat u geen schade claimt, krijgt u premiekorting (tot een maximum). Als u schade claimt, dan kan de korting (deels) vervallen. Of u betaalt een toeslag.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De verzekering begint op de datum die op de polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Meld dat dan direct aan ons. U kunt de verzekering dagelijks opzeggen.