Delta Lloyd Inboedelverzekering Comfort en All Risk Wat is wel en niet gedekt door deze inboedelverzekering?

icon_wat-is-een

Wat is een inboedelverzekering?

Deze verzekering vergoedt schade aan spullen in uw huis. Het gaat daarbij om schade door onder andere brand, diefstal, neerslag, storm en lekkage.

Extra informatie

U kunt kiezen uit de dekkingen Comfort en All Risk. Kiest u voor de dekking All Risk? Dan bent u ook verzekerd als u of uw gezinsleden per ongeluk zelf schade veroorzaken aan uw spullen.
icon_wat-is-verzekerd

Wat is verzekerd?

De Delta Lloyd Inboedelverzekeringen Comfort en All Risk verzekeren uw spullen zoals meubels, kleding, sieraden, audiovisuele en computerapparatuur, muziekinstrumenten, kunst en antiek.
icon_sieraden

Sieraden

Binnenshuis zijn uw sieraden standaard verzekerd tot € 6.000,-. Voor een hoger verzekerd bedrag betaalt u extra premie.

Extra informatie

Buitenshuis zijn uw sieraden verzekerd als u kiest voor de module Buiten het huis. Hiervoor geldt een ander verzekerd bedrag dan binnenshuis.
icon_apparatuur

(Audio-) apparatuur

Binnenshuis zijn uw audiovisuele en computerapparatuur standaard verzekerd tot € 12.000,-. Voor een hoger verzekerd bedrag betaalt u extra premie.

Extra informatie

Buitenshuis zijn uw audiovisuele en computerapparatuur verzekerd als u kiest voor de module Buiten het huis. Hiervoor gelden andere verzekerde bedragen.
icon_buiten-huis

Spullen buiten huis

Wij vergoeden schade aan spullen in schuren, tuinen en op balkons.

Extra informatie

Hiervoor gelden andere voorwaarden dan bij schade binnenshuis.
icon_wanneer-niet

Wat is niet verzekerd?

Schade die ontstaat door bijvoorbeeld een aardbeving, slijtage, constructiefouten of eigen opzet is niet verzekerd.
icon_vallen

Vallen en stoten

Schade aan uw inboedel door vallen en stoten is standaard verzekerd met de inboedelverzekering All Risk.
icon_let-op

Let op

Bekijk de polisvoorwaarden of vraag uw verzekeringsadviseur om advies. Zo bepaalt u welke inboedeldekking bij uw situatie past.
icon_speciaal

Extra keuze: stel zelf uw verzekering samen

De Delta Lloyd Inboedelverzekering biedt zeven modules waarmee u zelf uw verzekering kunt uitbreiden. Hebt u deze modules niet nodig? Dan betaalt u hier ook niet voor.

Extra informatie

De modules zijn: Huurdersbelang (verzekert aangebrachte verbeteringen in uw huurwoning), Eigenaarsbelang (verzekert aangebrachte verbeteringen in uw appartement, niet verzekerd via VVE), Tijdelijke verhuur (verzekert verhuur van uw woning), Bedrijfsinventaris ZZP (verzekert inventaris van zzp'ers met activiteit aan huis), Glas en Buiten het huis.
icon_verzekerd-bedrag

Verzekerd bedrag

We vergoeden meestal de nieuwwaarde van uw spullen. Zijn deze bij schade minder waard dan 40% van de nieuwwaarde? Dan krijgt u de dagwaarde. Voor kunst en antiek geldt de zeldzaamheidswaarde.

Extra informatie

Nieuwwaarde is het bedrag waarvoor u de spullen nieuw kunt kopen. Dagwaarde is de waarde van de spullen vlak voor het moment van de schade.
icon_contra-expert

Contra-expertise na schade

Bent u het niet eens met de schadevaststelling door onze expert? Dan kunt u ook zelf een expert inschakelen. Neem over de vergoeding van deze kosten vooraf contact met ons op.
icon_eigen-risico

Eigen risico

U hebt een standaard eigen risico van € 100,-. U kunt ervoor kiezen om het eigen risico aan te passen. Kiest u voor een hoger eigen risico? Dan betaalt u minder premie.

Extra informatie

U kunt kiezen voor een eigen risico van € 0,-, € 100,- (standaard), € 250,- en € 500,-. Kiest u voor Delta Lloyd Direct Schadeherstel? Dan halveert uw (vrijwillige) eigen risico.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De verzekering begint op de datum die op de polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Meld dat dan direct aan ons. U kunt de verzekering op ieder moment, zonder opzegtermijn, opzeggen.