Delta Lloyd Opstalverzekering Comfort en All Risk Wat is wel en niet gedekt door deze opstalverzekering?

icon_wat-is-een

Wat is een opstalverzekering?

Deze verzekering vergoedt schade aan uw woonhuis. Het gaat daarbij om schade door onder andere brand, blikseminslag, neerslag, storm, lekkage en inbraak. Ook schade die u per ongeluk zelf veroorzaakt is meeverzekerd bij de Opstalverzekering All Risk.
icon_wat-is-verzekerd

Wat is verzekerd?

De Delta Lloyd Opstalverzekeringen verzekeren uw woonhuis, garage en schuren bij schade. Door de waardegarantie bent u altijd voor het juiste bedrag verzekerd.
icon_glas

Glas

Ruiten die bedoeld zijn om daglicht door te laten, kunt u meeverzekeren. Bij de All Risk dekking is glasschade standaard verzekerd.
icon_tuin

Tuin

Schade aan uw tuin door onder andere brand, explosie en directe blikseminslag is standaard verzekerd.
icon_verbouw

Verbouwing, leegstand

Schade tijdens verbouwing of leegstand is onder voorwaarden standaard verzekerd.
icon_wanneer-niet

Wat is niet verzekerd?

Schade die ontstaat door bijvoorbeeld een aardbeving, slijtage, constructiefouten of eigen opzet is niet verzekerd.
icon_vandalisme

Vandalisme

Schade door vandalisme in uw woning is standaard verzekerd.

Extra informatie

Als iemand uw woning binnendringt zonder dat u daarvoor toestemming hebt gegeven en beschadigt uw woning opzettelijk of vernielt uw woning uit vernielzucht.
icon_let-op

Let op

Bekijk de polisvoorwaarden of vraag uw verzekeringsadviseur om advies. Zo bepaalt u welke opstaldekking bij uw situatie past.
icon_speciaal

Extra: stel zelf uw verzekering samen

De Delta Lloyd Opstalverzekeringen bieden drie modules waarmee u zelf uw verzekering kunt uitbreiden. Hebt u deze modules niet nodig? Dan betaalt u hier ook niet voor.

Extra informatie

De drie modules zijn: Tijdelijke verhuur (verzekert verhuur van uw woning op basis van Comfortdekking), Duurzaam wonen (verzekert zonnepanelen en zonneboilers) en Glas.
icon_verzekerd-bedrag

Verzekerd bedrag

Het verzekerde bedrag van uw woonhuis is gebaseerd op de herbouwwaarde.
icon_contra-expert

Contra-expertise na schade

Bent u het niet eens met de schadevaststelling door onze expert? Dan kunt u ook zelf een expert inschakelen. Neem over de vergoeding van deze kosten vooraf contact met ons op.
icon_eigen-risico

Eigen risico

U hebt een standaard eigen risico van € 100,-. U kunt ervoor kiezen om het eigen risico aan te passen. Kiest u voor een hoger eigen risico? Dan betaalt u minder premie.

Extra informatie

U kunt kiezen uit een eigen risico van € 0,-, € 100,-, € 250,- of € 500,-. Bij stormschade hebt u altijd een eigen risico van € 300,-. Kiest u voor een hoger eigen risico dan het standaard eigen risico? Dan vervalt het eigen risico voor stormschade. Laat u de schade repareren via Delta Lloyd Direct Schadeherstel? Dan halveert uw eigen risico.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De verzekering begint op de datum die op de polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Meld dat dan direct aan ons. U kunt de verzekering op ieder moment, zonder opzegtermijn, opzeggen.