Autoverzekering Allrisk Wat is wel en niet gedekt door deze autoverzekering allrisk?

icon_wat-is-een

Wat is een autoverzekering allrisk?

De Allrisk autoverzekering dekt alle schade aan uw eigen auto. Samen met de verplichte WA autoverzekering bent u dus voor alle schade verzekerd.
icon_aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid (WA)

Als u met uw auto schade veroorzaakt aan anderen of andermans auto of spullen. Dit is een wettelijk verplichte verzekering.
icon_hulp-auto

Hulpverlening na een ongeval

U wordt door ons geholpen binnen en buiten Nederland.
icon_total-loss-diefstal

Diefstal of total loss

We vergoeden de aanschafwaarde bij tweedehands auto’s tot 3 jaar na aankoop. Dit als de auto bij aankoop jonger is dan 6 jaar. En gekocht is bij een BOVAG erkend autobedrijf. In alle andere gevallen krijgt u de vervangingswaarde van de auto plus 10% extra. Dit tot maximaal de aanschafwaarde.
icon_reparatie

Reparatie

Als u schade heeft aan uw auto, moet u die altijd laten taxeren bij ABS Autoherstel. Uw eigen risico is lager als u de schade bij ABS Autoherstel laat repareren. U kunt ook kiezen voor een eigen reparateur.
icon_schade-natuur

Schade door brand en natuur

Schade door bijvoorbeeld brand, hagel, bliksem, overstroming of aanrijding met een dier is verzekerd.
icon_schade-ruit

Ruitschade

Voor ruitschades kunt u naar Autotaalglas. Daar is het eigen risico € 0 bij ruitreparatie en € 135 bij ruitvervanging.
icon_diefstal-inbraak

Inbraak

Schade door (een poging) tot diefstal is verzekerd. En diefstal uit de auto (inbraak). Hierbij gelden eisen aan de beveiliging van uw auto.
icon_autoschade

Schade aan eigen auto

Alle schade aan uw eigen auto is verzekerd. Ook als het uw eigen schuld is.
icon_reispech

Keuze: pechhulp

Pech onderweg? Met de aanvullende verzekering Pechhulp komt EuroCross International +31 (0)71 364 17 62 meteen naar u toe, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In Nederland, maar ook in de rest van Europa als u daarvoor heeft gekozen.
icon_wanneer-niet

Wanneer keren wij niet uit?

Bij schade door opzet of bij rijden zonder rijbewijs. Of door misbruik van alcohol of drugs. En bij schade tijdens verhuur of vervoer tegen betaling. In deze gevallen kan het zijn dat u de vergoede schade moet terugbetalen aan de verzekeraar.
icon_let-op

Let op

Uw tweede auto kunt u ook verzekeren bij InShared. We registeren het 'echte' aantal schadevrije jaren welke bij de tweede auto horen.
icon_eigen-risico

Eigen risico

Of u een eigen risico heeft, hangt af van de dekking waaronder de schade valt. Voor schades die onder uw WA-dekking vallen geldt geen eigen risico. Bij de andere dekkingen is uw eigen risico lager als u de schade bij ABS Autoherstel laat repareren, of Autotaalglas voor ruitschades.
icon_premiekorting

Beloning bij geen schade

Een jaar dat u zonder schade rijdt krijgt u een extra schadevrij jaar. Het aantal schadevrije jaren bouwt u in de loop der jaren op. U betaalt minder premie als u meer schadevrije jaren heeft.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

Uw verzekering begint op de datum die op de polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Ga dan naar uw digitale verzekeringsmap om de verzekering te wijzigen. De verzekering is dagelijks opzegbaar.