Autoverzekering WA + Beperkt Casco Wat is wel en niet gedekt door deze autoverzekering WA+beperkt casco?

icon_wat-is-een

Wat is een autoverzekering WA+beperkt casco?

Met een Beperkt Casco autoverzekering is (behalve de schade aan anderen) ook de schade aan uw eigen auto 100% verzekerd, als die kwam door brand, storm of diefstal.
icon_aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid (WA)

Als u met uw auto schade veroorzaakt aan anderen of andermans auto of spullen. Dit is een wettelijk verplichte verzekering.
icon_hulp-auto

Hulpverlening na een ongeval

U wordt door ons geholpen binnen en buiten Nederland.
icon_total-loss-diefstal

Diefstal of total loss

We vergoeden de aanschafwaarde bij tweedehands auto’s tot 3 jaar na aankoop. Dit als de auto bij aankoop jonger is dan 6 jaar. En gekocht is bij een BOVAG erkend autobedrijf. In alle andere gevallen krijgt u de vervangingswaarde van de auto plus 10% extra. Dit tot maximaal de aanschafwaarde.
icon_reparatie

Reparatie

Als u schade heeft aan uw auto, moet u die altijd laten taxeren bij ABS Autoherstel. Uw eigen risico is lager als u de schade bij ABS Autoherstel laat repareren. U kunt ook kiezen voor een eigen reparateur.
icon_schade-natuur

Schade door brand en natuur

Schade door bijvoorbeeld brand, hagel, bliksem, overstroming of aanrijding met een dier is verzekerd.
icon_schade-ruit

Ruitschade

Voor ruitschades kunt u naar Autotaalglas. Daar is het eigen risico € 0 bij ruitreparatie en € 135 bij ruitvervanging.
icon_diefstal-inbraak

Inbraak

Schade door (een poging) tot diefstal is verzekerd. En diefstal uit de auto (inbraak). Hierbij gelden eisen aan de beveiliging van uw auto.
icon_reispech

Keuze: pechhulp

Pech onderweg? Met de aanvullende verzekering Pechhulp komt EuroCross International +31 (0)71 364 17 62 meteen naar u toe, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In Nederland, maar ook in de rest van Europa als u daarvoor heeft gekozen.
icon_autoschade

Keuze: andere schade aan eigen auto

Met de Beperkt Casco Extra bent u bij InShared verzekerd voor 50% van de schade die uzelf veroorzaakt heeft.
icon_wanneer-niet

Wanneer keren wij niet uit?

Schade die u met opzet toebrengt, vergoeden wij niet. Net zoals schade die iemand met uw goedvinden veroorzaakt.
icon_let-op

Let op

Uw tweede auto kunt u ook verzekeren bij InShared. We registeren het 'echte' aantal schadevrije jaren welke bij de tweede auto horen.
icon_eigen-risico

Eigen risico

Of u een eigen risico heeft, hangt af van de dekking waaronder de schade valt. Voor schades die onder uw WA-dekking vallen geldt geen eigen risico. Bij de andere dekkingen is uw eigen risico lager als u de schade bij ABS Autoherstel laat repareren, of Autotaalglas voor ruitschades.
icon_premiekorting

Beloning bij geen schade

Een jaar dat u zonder schade rijdt krijgt u een extra schadevrij jaar. Het aantal schadevrije jaren bouwt u per auto in de loop der jaren op. U betaalt minder premie als u meer schadevrije jaren heeft.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

Uw verzekering begint op de datum die op de polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Ga dan naar uw digitale verzekeringsmap om de verzekering te wijzigen. De verzekering is dagelijks opzegbaar.