Interpolis Autoverzekering WA Beperkt Casco Wat is wel en niet gedekt door deze autoverzekering WA+beperkt casco?

icon_wat-is-een

Wat is een autoverzekering WA+beperkt casco?

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen of spullen van anderen veroorzaakt door uw auto. Schade aan uw eigen auto wordt in een aantal gevallen ook vergoed.
icon_aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid (WA)

U bent verzekerd voor schade die u met uw auto veroorzaakt aan anderen of spullen van anderen. Deze Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht.
icon_hulp-auto

Hulpverlening na een ongeval

Berging en vervoer van uw beschadigde auto naar een herstelbedrijf is verzekerd. Ook het vervoeren van de bestuurder en passagiers van de beschadigde auto is verzekerd.
icon_total-loss-diefstal

Diefstal of total loss

U krijgt de aanschafwaarde als de schade binnen 3 jaar na aanschaf ontstaat. Deze regel geldt voor auto’s met een aanschafwaarde tot € 50.000,-.
icon_reparatie

Reparatie

Bij schade (behalve bij ruitschade) kiest u zelf wie de reparatie uitvoert. Herstel door een reparateur met wie wij samenwerken, heeft extra voordelen. Zoals bijvoorbeeld vervangend vervoer.
icon_schade-natuur

Schade door brand en natuur

Schade door bijvoorbeeld brand, hagel, bliksem, overstroming of aanrijding met een dier is verzekerd.
icon_schade-ruit

Ruitschade

Ruitschade vergoeden wij alleen als de reparatie of vervanging is uitgevoerd door een BOVAG/ FOCWA aangesloten reparateur.
icon_diefstal-inbraak

Inbraak

Schade door (een poging tot) inbraak is verzekerd.

Extra informatie

Spullen die in uw auto liggen zijn niet verzekerd. Hiervoor kunt u een BuitenDeDeur verzekering afsluiten.
icon_reispech

Pechhulp

Niet verzekerd.
icon_autoschade

Andere schade aan eigen auto

Niet verzekerd.
icon_wanneer-niet

Wanneer keren wij niet uit?

Onder andere bij schade door opzet of bij rijden zonder rijbewijs. Of door misbruik van alcohol of drugs. En bij schade tijdens verhuur of vervoer tegen betaling.

Extra informatie

In sommige gevallen zijn we wettelijk wel verplicht om de schade van de tegenpartij te vergoeden. Deze schade verhalen wij dan later op u.
icon_let-op

Let op

Wilt u een uitgebreidere dekking dan WA Beperkt Casco? Sluit dan een autoverzekering met Volledig Casco dekking af. Of kies aanvullend voor een Rechtsbijstandsverzekering verkeer of een Schadeverzekering inzittenden.
icon_speciaal

Extra keuze: No Claim Garantie

Met de No Claim Garantie behoudt u uw no-claimkorting als u per jaar maximaal 1 schade meldt die gevolgen heeft voor uw schadevrije jaren. Wij betalen dan uw schade. Uw no-claimkorting en uw premie veranderen niet. Uw schadevrije jaren veranderen wel.
icon_eigen-risico

Eigen risico

Standaard geen Eigen risico.
icon_premiekorting

Beloning bij geen schade

Voor elk jaar dat u geen schade claimt, ontvangt u premiekorting (tot een maximum van 75%). Als u schade claimt, dan kan de korting (deels) vervallen. Of u betaalt een toeslag.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De verzekering begint op de datum die op de polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Geef dit dan door aan uw Rabobank. Na het eerste jaar kunt u de verzekering dagelijks opzeggen met 1 maand opzegtermijn.