Toercaravanverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze caravanverzekering?

icon_wat-is-een

Wat is een caravanverzekering?

Deze verzekering vergoedt schade aan uw caravan. Of schade die uw losgekoppelde caravan veroorzaakt. U kiest zelf of u ook uw inboedel, of de aanbouw van uw caravan, zoals een luifel, mee wilt verzekeren.
icon_hulp-auto

Hulpverlening na een ongeval

We vergoeden onder andere slepen, vervangend verblijf, vervoer naar huis bij een ongeluk en noodreparaties.
icon_diefstal-caravan

Diefstal of total loss

Bij de dekking Casco Uitgebreid ontvangt u bij schade door Diefstal of Total loss 7 jaar nieuwwaarde terug. Bij de dekking Casco Beperkt is de periode 5 jaar. Heeft u alleen de dekking Brand / Diefstal dan ontvangt u de dagwaarde terug. Bij een tweedehands caravan krijgt u de aanschaf- of dagwaarde.

Extra informatie

De nieuwwaarde is de waarde van een nieuwe, vergelijkbare caravan. De aanschafwaarde is wat u voor de tweedehands caravan betaalde. De dagwaarde is de waarde op het moment dat de schade ontstond.
icon_schade-natuur

Schade door brand of natuur

Schade door bijvoorbeeld brand of bliksem is verzekerd bij alle dekkingen. Schade door een overstroming of een aanrijding met een dier is alleen verzekerd bij de dekking Casco Beperkt of de dekking Casco Uitgebreid.
icon_hagel

Keuze: schade door hagel en storm

Schade door hagel en storm is verzekerd bij de dekking Casco Beperkt of de dekking Casco Uitgebreid.
icon_inboedel-vervoer

Inboedel

Spullen in uw caravan zijn verzekerd. Hierbij gaat het alleen om zaken die voor particuliere recreatie zijn bestemd. Kijk in de polisvoorwaarden voor de details.
icon_uitrusting

Uitrusting

Schade aan bijvoorbeeld een luifel, voortent, fietsendrager, ‘mover’, bijzettent of schotelantenne is standaard meeverzekerd.

Extra informatie

In de polisvoorwaarden kunt u nalezen voor welke bedragen u bent verzekerd.
icon_reispech

Keuze: pechhulp

Pechhulp is meeverzekerd in de dekking Casco Uitgebreid. Deze dekking biedt hulp in het binnen- en buitenland bij pech onderweg met uw caravan.
icon_reparatie

Reparatie

We laten de omvang van uw schade vaststellen door een deskundige. Dit kan een (herstel)bedrijf zijn dat de schade herstelt en op basis daarvan de kosten berekent. Ook kan het een expert zijn die uitsluitend de hoogte van het schadebedrag vaststelt.
icon_wanneer-niet

Wanneer keren wij niet uit?

Schades door deelname aan snelheidswedstrijden, les/verhuur/niet-recreatief gebruik, overstroming, onvoldoende zorg en onderhoud, zijn niet verzekerd. Wij keren ook niet uit bij opzettelijk handelen of bij gebruik van alcohol en /of drugs. Kijk in de polisvoorwaarden voor de uitsluitingen.
icon_caravanstalling

Stallen

Uw caravan is ook verzekerd in een stalling in Nederland.
icon_eigen-risico

Eigen risico

Bij deze verzekering kunt u kiezen voor € 50,-, € 150,-, € 250,- of € 500,- eigen risico.
icon_let-op

Let op

Als uw caravan aan uw auto is gekoppeld, dan valt schade die door uw caravan wordt veroorzaakt onder de WA dekking van uw autoverzekering.
icon_speciaal

Extra: polisvoorwaarden

Onderaan deze verzekeringskaart verwijzen wij naar onze polisvoorwaarden Toercaravan Casco-Uitgebreid. Op nn.nl vindt u ook de polisvoorwaarden voor Toercaravan Brand-Diefstal en Toercaravan Casco Beperkt.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De verzekering begint op de ingangsdatum die op uw polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Meld dat dan aan ons. Na het eerste jaar kunt u op elk moment opzeggen en geldt er geen opzegtermijn.