Opstalverzekering All-in Wat is wel en niet gedekt door deze opstalverzekering?

icon_wat-is-een

Wat is een opstalverzekering?

Deze verzekering vergoedt schade aan uw woning. We verzekeren schade door gebeurtenissen zoals brand, inbraak, neerslag, storm, lekkage en vandalisme.
icon_wat-is-verzekerd

Wat is verzekerd?

Uw woning is verzekerd bij schade en ook alle bijbehorende gebouwen, zoals uw schuur en uw garage, maar ook alles wat bij uw woning hoort, zoals de zonnepanelen op uw dak.
icon_glas

Keuze: glas

Als aanvulling op de Opstalverzekering kunt u kiezen voor een Glasdekking. Deze dekt de glasschade in geval van gebroken ruiten in uw woning door vrijwel alle oorzaken.
icon_tuin

Tuin

Schade aan uw tuin(beplanting) is verzekerd bij brand of als iemand tegen uw woning is aangereden of aangevaren
icon_verbouw

Verbouwing, leegstand

Tijdens een verbouwing is uw woning verzekerd. Ook zijn de bouwmaterialen beperkt meeverzekerd tot maximaal € 100.000,- Staat uw woning leeg ? Dan moet u dit aan ons melden. Wij beoordelen dan of de verzekering wordt voorgezet. Check de polisvoorwaarden of vraag advies aan uw verzekeringsadviseur.

Extra informatie

U krijgt deze kosten alleen vergoed als de schade is ontstaan door brand, ontploffing of storm.
icon_wanneer-niet

Wat is niet verzekerd?

Schade zoals door aardbeving, overstroming, constructiefouten, onvoldoende onderhoud en schade die geleidelijk is ontstaan, is niet verzekerd. Wij keren ook niet uit bij opzettelijk handelen of nalaten of schade die verband houdt met activiteiten die wettelijk niet zijn toegestaan.

Extra informatie

In hoofdstuk 6 van onze voorwaarden leest u uitgebreid wat niet verzekerd is.
icon_vandalisme

Vandalisme

Vandalisme aan uw woning is verzekerd.

Extra informatie

U bent niet verzekerd voor vandalisme als uw woning op het moment van de gebeurtenis is gekraakt.
icon_let-op

Let op

Waterschade is niet altijd gedekt. Bijvoorbeeld als kitvoegen of tegels niet waterdicht zijn en er daardoor vocht door de muren of vloer van uw woning komt.
icon_verzekerd-bedrag

Verzekerd bedrag

Uw woonhuis is verzekerd tot een maximumbedrag. Het maximale verzekerd bedrag is € 600.000,-.
icon_contra-expert

Contra-expertise na schade

Wilt u zelf ook een expert inschakelen, dan kan dat. Naast de vergoeding voor uw schade krijgt u dan ook de kosten vergoed voor het inschakelen van uw eigen expert. Neem vooraf over de hoogte van deze vergoeding contact met ons op.
icon_eigen-risico

Eigen risico

Bij deze verzekering kunt u kiezen voor € 0,- of € 100,- eigen risico per gebeurtenis. Bij schade door extreem weer geldt een hoger eigen risico.

Extra informatie

Bij schade door extreem weer (storm en/of hevige lokale neerslag en/of stortregens). Dan geldt altijd en alleen een eigen risico van € 250,- per gebeurtenis.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De dekking begint meteen op de datum die op de polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Meld dat dan aan uw verzekeringsadviseur of aan de verzekeraar. Na het eerste jaar kunt u de verzekering dagelijks opzeggen.