onna-onna doorlopende reisverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze doorlopende reisverzekering?

icon_wat-is-een

Wat is een doorlopende reisverzekering?

Deze verzekering vergoedt schade als je op reis bent. Bijvoorbeeld bij diefstal of een ongeval, ook tijdens wintersport. Na twaalf maanden is de reisverzekering dagelijks opzegbaar. Een reis mag maximaal 90 dagen duren.
icon_voor-wie

Voor wie?

Met de onna-onna doorlopende reisverzekering weet je dat jij, je partner en je ongehuwde (pleeg- en stief) kinderen goed geholpen worden op reis als het nodig is. Alle verzekerden moeten op hetzelfde adres wonen.

Extra informatie

Ongehuwde (pleeg- en stief) kinderen die voor studie uitwonend zijn zijn ook meeverzekerd.
icon_waar-verzekerd-wereld

Waar verzekerd?

Je bent wereldwijd verzekerd. Bij reizen in Nederland ben je alleen verzekerd als je de reis vooraf geboekt hebt, en deze minimaal één overnachting heeft. Daarnaast ben je verzekerd als je onderweg bent van of naar je bestemming in het buitenland of het geboekte verblijf in Nederland.
icon_wat-is-verzekerd

Wat is verzekerd?

Je krijgt altijd hulp van onze Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden we vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.
icon_medisch

Medisch

We vergoeden de kosten van een spoedeisende of onverwachte medische behandeling, aanvullend op je zorgverzekering. Overleg altijd eerst met de Alarmcentrale.

Extra informatie

Het gaat om het vergoeden van het verschil tussen zorgkosten die je moet betalen en waarvoor je al via je zorgverzekering verzekerd bent (je zorgverzekering dekt niet in alle landen alle zorgkosten).
icon_schade-aan-spullen

Bagage

Voor bagage wordt voor alle verzekerden samen per gebeurtenis maximaal een bedrag van € 5.000,- vergoed.
icon_bijzondere-sport

Bijzondere sporten

Ga je bijvoorbeeld op wintersport of duiken? Dan vergoeden we medische kosten bij een ongeluk, aanvullend op je zorgverzekering.
icon_reispech

Pech op reis

Bij pech met eigen vervoer, zoals auto, camper, motor of boot, ben je verzekerd van hulp door de Alarmcentrale. We vergoeden vervangend vervoer maximaal € 1.250,- per verzekeringsjaar.
icon_invalide

Ongevallen

Bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval keren wij een vast bedrag uit.
icon_annulering

Doorlopende annuleringsverzekering

Heb je een reis geboekt, maar kun je onverwachts niet gaan? Dan vergoedt deze verzekering de (boekings)kosten die je al hebt gemaakt en niet terugkrijgt. Deze kosten worden tot maximaal € 2.500,- per reis vergoed, voor alle verzekerden samen.

Extra informatie

Ook als je een reis moet afbreken, of bij een vertraging op de heenreis van meer dan 8 uur, krijg je een vergoeding.
icon_wanneer-niet

Wanneer keren wij niet uit?

Bij fraude of als je onzorgvuldig met je spullen omgaat. Of als de schade ontstaat tijdens zakenreizen of vrijwilligerswerk.
icon_let-op

Let op

Bel in geval van nood altijd meteen de TravelCare Alarmcentrale op +31 70 314 75 75 (24/7 bereikbaar)
icon_speciaal

Extra: geld en waardepapieren

Voor geld en waardepapieren wordt voor alle verzekerden samen per gebeurtenis maximaal € 2.500,- euro vergoed.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

Je verzekering begint op de ingangsdatum die op de polis staat. Verandert er iets in je situatie? Meld dat dan aan ons. Na het eerste jaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen.