Unigarant Woonpakket Plus, Ongevallenverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze ongevallenverzekering?

icon_wat-is-een

Wat is een ongevallenverzekering?

Deze verzekering keert eenmalig een bedrag uit als de verzekerde als gevolg van een ongeval overlijdt of blijvend invalide raakt.
icon_invalide

Blijvende invaliditeit

Bij blijvende invaliditeit door een ongeval keren wij een bedrag uit. Dit bedrag is afhankelijk van de mate van invaliditeit.

Extra informatie

Wij bepalen de mate van invaliditeit tot twee jaar na het ongeval. Hebben wij de mate van invaliditeit na twee jaar nog niet bepaald? Of denken wij dat de mate van invaliditeit nog kan veranderen? Dan kunt u vast een voorschot krijgen op uw vergoeding. Dit voorschot trekken wij af van de vergoedingen die u uiteindelijk krijgt.
icon_overlijden

Overlijden

Bij overlijden door een ongeval keren wij het bedrag uit aan de wettelijke erfgenamen.
icon_uitgebreide-dekking

Uitgebreide dekking

Niet van toepassing.
icon_wanneer-niet

Wanneer keren wij niet uit?

Wij keren niet uit als het ongeval ontstond door o.a. een van de volgende oorzaken: • U pleegde een misdrijf. Of u hielp bij het plegen van een misdrijf. • Bij zelfmoord of een poging tot zelfmoord. • U bestuurde een motor of bromfiets. • U doet mee aan een snelheidswedstrijd of een recordrit.

Extra informatie

U of uw wettige erfgenamen ontvangen geen uitkering als u overlijdt of blijvend invalide raakt door gebruik van: • alcohol of; • geneesmiddelen of bedwelmende, verdovende of opwekkende middelen. En u dat niet kreeg voorgeschreven door een arts
icon_let-op

Keuze: let op

Voor een uitkering gelden voorwaarden. De verzekering keert bijvoorbeeld niets uit als het ongeval bijvoorbeeld een gevolg is van een vechtpartij, gevaarlijke sport of beroep.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De verzekering begint op de datum die op het polisblad staat. Na een jaar kunt u de verzekering dagelijks beëindigen. Verandert er iets in uw situatie? Meld dat dan aan uw adviseur of aan ons.