Inboedelverzekering All-in Wat is wel en niet gedekt door deze inboedelverzekering?

icon_wat-is-een

Wat is een inboedelverzekering?

Deze verzekering vergoedt schade aan spullen in uw huis. We verzekeren schade door gebeurtenissen zoals schade door brand, diefstal, inbraak, neerslag, storm en lekkage, vallen en stoten.
icon_wat-is-verzekerd

Wat is verzekerd?

Alle spullen in uw huis, zoals meubels, TV's, boeken, (audio)apparatuur, sieraden, keukengerei, kleding, gordijnen.
icon_sieraden

Keuze: sieraden

Sieraden zijn standaard verzekerd tot maximaal € 15.000,-.
icon_apparatuur

Keuze: (Audio-) apparatuur

Audiovisuele- en/of computerapparatuur is standaard tot maximaal € 15.000,- verzekerd. Smartphones en tablets zijn maximaal voor € 300,- per stuk verzekerd en laptops voor maximaal € 600,- per stuk.
icon_buiten-huis

Keuze: spullen buiten huis

Uw spullen zijn standaard buiten beperkt verzekerd. Voor een ruimere dekking kunt u kiezen voor de Buitenshuisdekking. Uw spullen zijn dan buiten waar ook ter wereld gedekt.

Extra informatie

Met de Buitenshuisdekking zijn uw waardevolle spullen verzekerd tot maximaal € 7.500 per gebeurtenis. Voor sieraden geldt een maximum van € 2.500. voor smartphones, tablets en laptops biedt deze dekking zowel buiten als binnen een hogere dekking (maximaal € 1.000). Ook is schade aan smartphones, tablets en laptops door vallen en stoten verzekerd.
icon_wanneer-niet

Wat is niet verzekerd?

Schade zoals door aardbeving, overstroming, constructiefouten, onvoldoende onderhoud en schade die geleidelijk is ontstaan, is niet verzekerd. Wij keren ook niet uit bij opzettelijk handelen of nalaten of schade die verband houdt met activiteiten die wettelijk niet zijn toegestaan.
icon_vallen

Vallen en stoten

Schade aan uw inboedel door vallen en stoten is verzekerd. Dit geldt niet voor schade aan smartphones, tablets en laptops.

Extra informatie

Wilt u toch dekking voor schade door vallen en stoten aan smartphones, tablets en laptops? Kijk dan bij de Buitenshuisverzekering Wereldwijd.
icon_let-op

Let op

Niet alle schades zijn gedekt. Zo bent U bijvoorbeeld niet verzekerd voor verlies van spullen omdat u die bent kwijt geraakt.

Extra informatie

Ook ontvangt u geen vergoeding voor voorzienbare, te verwachten gebeurtenissen of geleidelijk ontstane schade.
icon_speciaal

Extra: informatie

U heeft dekking voor incidentele particuliere vakantieverhuur en woningruil tijdens uw vakantie. Voor deze dekking heeft u een beperktere dekking voor schade veroorzaakt door diefstal. Heeft u schade? Dan geldt een verplicht eigen risico van € 250,- per gebeurtenis
icon_verzekerd-bedrag

Verzekerd bedrag

Het verzekerd bedrag is maximaal € 100.000. In geval van schade vergoeden wij de nieuwwaarde voor uw spullen die nog geen 10 jaar oud zijn. Voor spullen ouder dan 10 jaar of tweedehands spullen ontvangt u de dagwaarde.
icon_contra-expert

Contra-expertise na schade

Wilt u zelf ook een expert inschakelen, dan kan dat. Naast de vergoeding voor uw schade krijgt u dan ook de kosten vergoed voor het inschakelen van uw eigen expert. Neem vooraf over de hoogte van deze vergoeding contact met ons op.
icon_eigen-risico

Eigen risico

Bij deze verzekering kunt u kiezen voor € 0,- of € 100,- eigen risico per gebeurtenis.
icon_afsluiten

Afsluiten, wijzigen en stoppen

De dekking begint meteen op de datum die op de polis staat. Verandert er iets in uw situatie? Meld dat dan aan uw verzekeringsadviseur of aan de verzekeraar. Na het eerste jaar kunt u de verzekering dagelijks opzeggen.